O nas

Podjetje Pack Planet International se ukvarja s proizvodnjo in zastopanjem domačih in tujih podjetij na območju Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine in Srbije, katera so specializirana za proizvodnjo fleksibilne embalaže ter strojne opreme za mešanje in polnjenje tekočin, krem, mazil, etiketiranje izdelkov, itd. ter deluje predvsem na področju prehrambene industrije, kozmetike, farmacije in kemije.

Nudimo vam storitve usluge dizajniranja stojne opreme, proizvodnjo mešalne opreme, pakiranja v termoskrčljivo folijo, vakum pakiranje, polnjenje vašega medija pri nas (polnenje tekočin, krem, gelov, granulatov, posameznih kosov itd.) in etiketiranje ter vam s tem pomagamo pri zmanjševanju stroškov pakiranja in zniževanju vaših zalog.

Nudimo vam tehnično svetovanje pri reševanju vaših problemov s pakiranjem, tako na področju same embalaže, kot tudi strojne opreme. Prav tako zagotavljamo partnerski odnos na temelju dolgoročnega sodelovanja.

Večletne izkušnje na mednarodnih trgih in sodelovanje z vodilnimi podjetji na področju pakiranja nam omogočajo dostop do najnovejših inovaciji in vpogled v smernice razvoja industrije pakiranja.

Mednarodne izkušnje in inovacije prenašamo na naše partnerje ter jim hkrati svetujemo pri odločitvah glede nabave strojne opreme in ustrezne embalaže.